Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aeroterma electrica trifazata Heylo DE 9 XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2600 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Datorita greutatii si a dimensiunilor compacte, aeroterma electrica Heylo DE 9 XL este usor de transportat si depozitat - iar calitatea materialelor este convingatoare! Este adecvat in special pentru incalzirea rapida a santierelor, atelierelor, garajelor si a caselor. Daca si cand este necesar, incalzitorul poate fi folosit ca ventilator datorita functiei de ventilatie. DE 9 XL a fost dotat cu elementi de incalzire durabili - rezistenti impotriva prafului si murdariei. Temperaturile ridicate de evacuare asigura un timp scurt de incalzire.

Cu o traditie de peste 50 de ani in productia de echipamente de incalzire si ventilatie, compania germana Heylo produce cele mai fiabile aeroterme electrice atat trifazate cat si monofazate. Acestia inoveaza continuu pentru a asigura piata de o permanenta imbunatatire a calitatii echipamentelor cat si de sustenabilitatea mediului inconjurator.

Cateva aspecte practice:
nu consuma oxigen, sunt absolut fara miros, fiind astfel un avantaj considerabil atunci cand sunt folosite in zonele slab ventilate.
constructie robusta din tabla de otel galvanizata, protejata la rugina, vopsita electrostatic
portabile, cu maner si picioare izolate
certificate CE.
Din Gura in Gura