Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem filtrare praf StraubStop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

467479 lei
Descriere
Sistem de filtrare aer industrial - cu ventilator exhaustor portabil Heylo StraubStop

Acest sistem de filtrare a prafului contine: Ventilator PowerVent 3000 + carcasa filtrului de aer + set filtre pulbere (G4+F9).

Ventilator  HEYLO PowerVent 3000 este un ventilator de exhaustare mobil ce are urmatoarele caracteristici:Volum de aer circulat: 3085 mc./h//Consum maxim de curent: 2.9 A//Consum de energie: 0.62 KWatt//Presiune: 537 Pax a

Purificarea aerului pe santiere devine standard si in Romania. In primavara anului 2014, Comitetul pentru Substante Periculoase al UE a redus pragul de praf respirabil pe santiere. Noile reguli modifica de la 3 mg / cum la 1,25 mg / cum. Filtrul de aer mobil StaubStop reduce praful de pe santiere la minim. Combinatia acestui sistem de retinere a prafului consta dintr-un ventilator exhaustor mobil (3.083 cum / h) si o carcasa de filtru. Aceasta carcasa include un filtru de praf gros si fin. Ventilatorul exhaustor portabil asigura indepartarea prafului direct la sursa in timpul lucrarilor de renovare.

Purificatorul de aer industrial Heylo StrauStop este un produs premium fabricat in Germania. Cu o carcasa robusta, un motor performant si care asigura o functionare compatibila cu normele de protectia muncii in vigoare e alegerea perfecta. Plafonul de poluare fonica nu este depasit.

Daca ai nevoie de un echipament robust de filtrare a aerului, purificatorul de aer industrial Heylo StrauStop e solutia ideala. Poti lucra fara griji in medii cu pulberi fine de piatra, adezivi, ciment, var precum si alte compozite. Cu sistemul de filtrare a prafului poti iesi in evidenta fata de concurenta ta. Clientii tai vor fi mai multumiti si vei primi mai multe recomandari. Angajatii tai se vor imbolnavi mai rar si vei avea echipa completa tot anul.

Iata patru motive pentru care sistemul de filtrare a prafului Heylo StraubStop este ideal pentru afacerea ta:

USOR DE UTILIZAT- transport, setare, pregatire rapida pentru operare;

PRACTIC - aspiratie specifica asigurata prin conectarea unui furtun de aer

VERSATIL - numeroase domenii de utilizare si schimbare rapida a filtrului

FLEXIBIL - combinatie cu filtru de praf (G4 si F9) sau optional, de asemenea, cu filtru de pulverizare uscata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura