Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidometru Gann Hydromette BL Compact B2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

138655 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Umidometru sapa Gann Hydromette BL Compact B este un aparat de masurat umiditatea materialelor de constructii folosind principiul de masurare a inaltei frecvente (constanta dielectrica).

Senzorul versatil in forma de bila al higrometrului este potrivit pentru detectarea non-distructiva a umiditatii in toate tipurile de materiale de constructii. Aparatul de masurare umiditate sapa poate, de asemenea, fi folosit pentru verificarea dispersiei umiditatii in pereti, tavan si podele. Este un pretester ideal ce poate fi folosit cu dispozitivele seria ?CM?. Higrometrul BL Compact B este echipat cu baterie si cutie de plastic.

Caracteristici:

-Aparat de masurat umiditatea, de mare viteza, potrivit pentru masuratori unice ale umiditatii sau serii de masuratori;

-Higrometrul permite indicarea directa a continutului de umiditate in % din greutate si in %-CM prin afisaj LCD 3-linii, resolutie: 0.1 %

-Aparatele de masura de tip BL Compact B au posibilitatea de realizare a citirii direct in procente din greutate pentru 7 tipuri de materiale de constructii si 2 tipuri de materiale izolante, precum si indicarea tendentiala pentru lemn de esenta tare sau moale.

-Functii higrometru BL Compact B: ?Max?si ?hold? (pauza); Functie alarma acustica; Indicarea temperaturii aparatului si a celei ambientale; Calibrare automata; Oprire automata.

-Dimensiuni aparat de masurat umiditatea BL Compact B: 175 [L] x 50 [l] x 30 mm [H], greutate. 170 g

-Lungime totala higrometru: aprox. 200 mm.
Din Gura in Gura