Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator centrifugal portabil 154W - Air AT110001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8521 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ventilatorul Air AT110001 ofera performanta ridicata intr-un pachet mic si portabil.

Ventilator performant de dimensiuni mici? Au zis ca nu se poate asa ceva! Dar noul Air AT110001 ofera exact asta, ba chiar mi mult: ventilatie puternica, consum redus si portabilitate nemaipomenita. Air a combinat toate aceste caracteristici cu o curatare usoara, aplicare versatila si performanta ridicata, pentru a produce unul din cele mai eficiente ventilatoare create vreodata.

Flux de aer proiectat special. Noul design al evacuarii asigura un flux de aer distribuit uniform si larg, pentru uscare rapida si eficienta a oricarei suprafete.

Posibilitatea de a-l pune in mai multe pozitii. Pentru uscarea eficienta si rapida a podelelor, tavanelor, peretilor si scarilor.

Discret. Are jumatate din inaltimea ventilatoarelor de tip melc si este cu 25% mai scurt decat modelele concurente.

Pot fi stocate mai multe unitati una peste alta - astfel economisesti spatiu la transport.

Foarte usor de intretinut. Se scot sigurantele si se scoate ansamblul cu elice pentru a fi curatat.

Portabilitate excelenta. Pot fi carate doua unitati simultan, sau depozitate una peste alta pana la sase unitati pe un carut. Gata cu caratul greoi si izbitul de toti peretii si usile.

Durabil. Carcasa solida cu maner nou pentru transport facil - testat in laborator sa reziste la greutate de cateva ori mai mare ca a ventilatorului, fara sa cedeze.
Din Gura in Gura