Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidometru Gann Klima 30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12521 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Data logger - Logger-ul de date Klima 30 este o unitate de stocare mobila, pentru inregistrarea temperaturii aerului si a umiditatii aerului, fiind special conceput pentru monitorizarea pe termen lung. Valorile masurate cu ajutorul acestui higrometru sunt salvate in intervale de timp definite de utilizator (intre 5 secunde si 6 h), impreuna cu data si ora. Ele sunt stocate in memoria interna a dispozitivului. In plus, un senzor de temperatura extern poate fi conectat la data logger-ului Klima 30, astfel incat sa fie efectuate masuratori ale materialelor sau masuratori de profunzime. Instrumentul de masura dispune de interfata USB pentru schimbul de date cu un PC. Programarea si citirea inregistratorului de date se face prin intermediul software user-friendly DIALOG D +.

Printre altele, valorile stocate de acest data logger pot fi afisate si tiparite ca tabel sau ca grafic. Logger-ul de date este ideal pentru monitorizarea climatului din camerele de locuit sau de lucru, muzee, sau depozite. Acesta nu este proiectat pentru utilizarea in aer liber sau in spatii cu umiditate ridicata a aerului constanta. Capacitate memorie: 50.000 de seturi de date de masurare (atat temperatura cat si umiditatea aerului), cu data si ora pentru fiecare inregistrare.

Caracteristici:

-Data looger-ul Klima 30 este un higrometru usor de utilizat al carui senzor de precizie este depozitat intr- un tub de protectie extern si, prin urmare, raspunde mult mai rapid la schimbarile ambientale.

-Acesta permite conectarea unui senzor de temperatura extern pentru masurarea materialelor de baza si temperaturii de profunzime.

-Rezolutie: 0,1 C ; 0,1 %.

-Instrumentul de masura dispune de o interfata USB pentru schimbul de date cu un PC si programarea logger-ului.

-Capacitate memorie: 50.000 de seturi de date de masurare (atat temperatura si umiditatea aerului), cu data si ora pentru fiecare inregistrare.

-Ciclul de masurare: 5 sec pana la 6 h reglabil cu ajutorul soft-ului.

-Sursa de alimentare: baterie litiu 3 V (CR 2032 )

-Dimensiuni carcasa: 81 [L] x 57 [l] x 21 mm [H], greutate aprox. 60 g. Lungimea totala: aprox. 112 mm.

-Optional: pachet software DIALOG D +, cu acest program datele de masurare stocate sunt transferate catre un PC compatibil IBM. Valorile sunt afisate intr- un tabel sau o forma grafica. Pentru fiecare inregistrare sunt afisate data si ora masurarii, precum si punctul de roua si umiditatea de echilibru (EMC).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura